HARRAN ÜNİVERSİTESİ MEHMET ARABACI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

Yüksekokulumuz 05.12.2007 tarih ve 26721 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu’nun 02.11.2007 tarih ve 2007/12786 sayılı kararına göre Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kurulmuştur.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda; Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Rekreasyon ve Antrenörlük Eğitimi bölümleri bulunmakta olup Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Antrenörlük Eğitimi Bölümünde örgün eğitime devam edilmektedir. Yüksekokulumuz 2017 yılı içerisinde antrenörlük eğitimi bölümüne öğrenci alımı başlamıştır. Bunun yanı sıra 2019-2020 yılında sağlık bilimleri enstitüsüne bağlı olarak Yükseklisans programı açılmıştır. Spor yöneticiliği, rekreasyon bölümleri pasif durumdadır. Antrenörlük eğitimi bölümünde 2022 yılından itibaren öğrenci alımı durdurulmuştur.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

FARABİ