Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü
Erkek sonuçlar için tıklayınız..

Kadın sonuçlar için tıklayınız..

Millilik sonuçları için tıklayınız..

Sonuç listelerine son itiraz tarihi 24 Ağustos Perşembe günü mesai bitimine kadardır.
Asil Kayıtlar 5 Eylül 2023 Salı günü mesai bitimine kadar,
Yedek Kayıtlar 7 Eylül 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Not: 1- Yedek Adaylar sırası geldiği taktirde kayıt yaptırmak istediğini belirten bir dilekçe ile başvurmak zorundadır.
        2- Kazanan adayların yerine noter vekaletnamesi ile bir başkası kayıt yaptırabilir.

KAYITLAR ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINDA YAPILACAKTIR.(MERKEZİ YEMEKHANE GİRİŞ KAT)

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
1. TYT sonuç belgesi
2. Lise Diploması ya da Mezuniyet Belgesinin aslı
3. T.C Nüfus Cüzdanının Fotokopisi
4. Erkek adayların bağlı bulunduğu askerlik şubelerinden askerlikle ilgili kayıtlarında sakınca olmadığına dair belge
5. 12 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4,5 x 6 ebadında vesikalık fotoğraf).
6. "Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bölümlerine Kayıt Yaptırmasında Sağlık Açısından Herhangi Bir Sakınca Bulunmamaktadır" ibaresi bulunan tek hekim raporu.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

FARABİ